Wonen en werken in de regio Amsterdam

Wij verhuren appartementen, huizen, villa’s en kantoren in Amsterdam en Amstelveen.

AMSTERDAM

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Met meer dan 850.000 inwoners is het de grootste gemeente van het land. De Zuidas is het nieuwe zakendistrict, met station Amsterdam-Zuid als middelpunt. Van daar brengt de trein u in 6 minuten naar Schiphol Airport. De nieuwe Noord/Zuidlijn is de snelle metroverbinding met het centrum en andere delen van de stad.

Amsterdam is beroemd om zijn grachten en architectuur. Maar er zijn ook fantastische musea om te bezoeken. De bekendste zijn het Van Gogh Museum, Stedelijk Museum en Rijksmuseum. Alle gelegen aan het Museumplein.

www.amsterdam.nl

AMSTELVEEN

De gemeente Amstelveen ligt ten zuiden van Amsterdam, tussen de stad en Schiphol Airport. Amstelveen telt 85.749 inwoners en kent een van de grootste expat gemeenschappen van Nederland. Er zijn enkele internationale scholen, veel internationale winkels en restaurants en het ligt vlakbij Schiphol Airport.

www.amstelveen.nl

AALSMEER

Aalsmeer is een andere kleine, landelijke gemeente, ten zuiden van Amstelveen en ten westen van Uithoorn. De Bloemenveiling van Aalsmeer is wereldberoemd. De gemeente telt meer dan 30.000 inwoners en biedt een mooie en prettige woonomgeving in de nabijheid van Schiphol Airport.

www.aalsmeer.nl

Top